Information om fraktkostnader för Nor-Lyx vapenskåp

Alltid fast pris på frakt

Vi har fast pris på frakt på alla våra vapenskåp. Det innebär att alla våra produkter presenteras med pris exklusive frakt. Det fasta fraktpriset för ett vapenskåp är 695 kr inkl. moms. Det finns även möjlighet att hämta själv utan någon extra kostnad. Hämtning gäller i nuläget på vårt lager i Göteborg.

Frakttabell

Nedan finner du alla viktspann och dess fraktkostnad. Är du osäker på vad det du önskar köpa väger så kommer alltid den faktiska fraktkosnaden att presenteras i kassan innan du slutför ditt köp.

0–2 kg (PostNord Varubrev): 59 kr (inkl. moms)

2,1–5,9 kg (DHL utlämningsställe eller paket till företag): 99 kr (inkl. moms)

6 - 19,9 kg (DHL utlämningsställe eller paket till företag): 179 kr (inkl. moms)

20+ kg (DSV hemleverans/leverans till företag): 695 kr (inkl. moms)


Hur fungerar det när jag beställt mitt vapenskåp?

Du kommer först att få ett SMS när din leverans lämnar vårt lager, som säger att din vara nu är på väg till dig.

Utökad service av leveranser
Därefter kommer ett Kolli-ID att skickas till din angivna e-postadress, så att du kan följa ditt gods hela vägen hem till dig! Allt för att ge dig bästa service.

Fraktbolaget kommer att avisera dig via telefon eller SMS för att bestämma dag för utkörning av din vara. Paket under 20 kg kommer att levereras till ditt lokala utlämningsställe eller direkt i brevlådan om det får plats.

Hur går leveransen till?
När du väl har bestämt dig levereras ditt vapenskåp fastskruvad på en pall fram till din dörr i markplan (nycklarna eller instruktioner till kodlåset hänger på handtaget). Det enda du behöver tänka på är att det finns en körbar väg (6 ton) och att ta hjälp av några vänner med inbärningen (Vikten blir 1/3 lättare när man monterar av dörren). Se vår film som presenterar detta.